Friday, May 7, 2010

Calling all Dayaks working outside Sibu, Overseas to come back and Vote….Change, Jom Ubah

Calling all Dayaks working outside Sibu, Overseas to come back and Vote….Change, Jom Ubah


Calling all Dayaks working outside Sibu, Overseas to come back and Vote….Change, Jom Ubah

Posted: 07 May 2010 11:16 AM PDT


Dulu Rakyat Tak ada Pilihan, Sekarang Rakyat ada niat untuk Perubahan…….Seperti Air percuma, Tanah ada Grant, anak masuk Universiti…..

Posted: 07 May 2010 11:03 AM PDT


2008:Husam Usaha Lemahkan Pak Lah Tapi Terengganu Masih Kalah

Posted: 07 May 2010 10:21 AM PDT

Peristiwa Kickdefella mendedahkan adanya sekumpulan orang-orang PAS yang telah membuat kerja melemahkan imej Pak Lah yang telah menyebabkan PAS kalah teruk di Terengganu. Tapi, usaha Husam telah berjaya meredakan imej "Islam" Pak Lah.

Secara logiknya, dikala imej Pak Lah lemah, ditambah dengan perpecahan UMNO Terengganu yang parah, maka PAS Terengganu patutnya mudah menawan kembali negeri Terengganu dari UMNO pada 2008.

Perpecahan UMNO Kelantan tidak seburuk UMNO Terengganu sewaktu menghadapi pilihanraya 2008. Namun Kelantan muncul dengan gemilang sekali berbanding Terengganu. PAS Terengganu cuma mampu menambah 4 kerusi dari tahun 2004 menjadi 8.


Itu pun satu kerusi (Ladang) menang sebab UMNO setempat meluat ke calon UMNO.
Artikel yang saya ambil dari Tranungkite sendiri menunjukkan bahawa "mood" rakyat Terengganu sekarang ini masih belum berpihak pada PAS. Yang lebih menakutkan adalah di ambang pilihanraya yang akan datang, Najib akan mencalonkan Mat Said untuk bertanding Parlimen dan menamakan seorang calon baru yang disukai berbagai pihak untuk menjadi MB Terengganu. Yang jelasnya, Najib tidak akan menamakan Mat Said sebagai calon MB Terengganu dalam pilihanraya yang akan datang.

Di kala itu, ada kemungkinan PAS akan hilang 2-3 kerusi lagi di Terengganu. Kita mesti ingat, perangai orang Melayu ni suka memaafkan. Maka, oleh kerana Najib masih baru jadi PM, aka nada pengundi-pengundi kita 2008 yang akan mengundi BN kembali kerana hendak memberi peluang kepada calon baru.

PAS Terengganu kelak akan membariskan pimpinan yang sama yang telah ditolak pengundi 2004 lepas. Tindakan melantik Ustaz Harun Taib sebagai PJ Terengganu benar-benar tidak membantu peluang PAS Terengganu untuk menawan Terengganu kembali.

Tidak hairanlah PJ Terengganu telah di booo penyokong sendiri di satu ceramah di Kemaman Terengganu. Begitu tidak popular calon-calon MB dan PJ PAS bagi negeri Terengganu.

Apa yang PAS Terengganu buat selepas kalahnya 2008 hanyalah mengacau kepimpinan PAS Pusat. Dengan geng-geng kayu, mereka telah merancang menjatuhkan Dr Syed Azman dan Husam Musa. Blog "Anti Husam" diwujudkan serta mesyuarat2 diadakan di sekitar Bangi dan Kajang bagi membincangkan bagaimana hendak menjatuhkan orang-orang seperti Husam Musa dan Dr Syed Azman. Terma "Geng Erdogan" digunakan bagi melabel orang-orang seperti Husam Musa.

Geng Kayu juga telah menggantikan Dr Syed Azman dengan Dr. Shamsuri Ahmad. Gaji Dr Shamsuri sebagai SU Presiden dibayar oleh SIGTECCH yang diketuai oleh Dr Khazani Abdullah. Kedua-dua Khazani dan Shamsuri adalah anak usrah kepada Dr Kamaruzzaman (Dr Kayu). Dr Kayu ini pula adalah SU Dewan Ulama sewaktu Dewan Ulama berada di bawah Ustaz Harun Taib.

Sejak akhir-akhir ini pula, puak2 Terengganu telah mendapat bantuan beberap blogger yang tidak dikenali siapa mereka. Blog ini telah menggelarkan mereka "Bloggers Pondan". Mereka kecut untuk menunjukkan identity mereka kerana mereka hanya berani menyebar fitnah tanpa mahu bertanggungjawab terhadap fitnah tersebut. Mereka tak berani tunjuk muka sebab mereka adalah pondan.

Adakah ini tarbiyyah PAS Terengganu? Tarbiyyah mereka mengarah mewujudkan pondan-pondan?

Namun, usaha untuk menampilkan barisan pimpinan yang diterima rakyat tiada dilakukan. PAS Terengganu terus melakukan pemilihan cara DAP menyebabkan kayu-kayu lama terus kekal. Jelas, mereka ini tidak kesah pasal jemaah ataupun pasal kejayaan Islam. Apa yang mereka kesah adalah mengekalkan penguasaan mereka terhadap PAS.
Mereka berbuat demikian dengan bergantung di belakang jubah Presiden.

Bayangkan UMNO yang mampu membuat perubahan pimpinan, tapi PAS Terengganu masih terus mengekalkan mereka yang jelas ditolak pengundi pada 2004. Apabila ditegur, maka diwujudkan bloggers Pondan untuk menyerang orang seperti saya.

Pada waktu yang sama, PJ Terengganu terus ditolak rakyat Terengganu sehingga ke tahap di booo oleh penyokong sendiri. Bagaimana hendak berharap menarik sokongan orang atas pagar ataupun orang UMNO?

Kalau PAS kalah di tempat-tempat lain pada pilihanraya umum yang akan datang, maka kesalahan tersebut kita patut letakkan di bahu PAS Terengganu. Mereka begitu ghairan mengacau kepimpinan PAS Pusat namun tidak mahu membuat perubahan di Terengganu sendiri, tempat mereka bertapak.

Kalau Terengganu kuat maka tempat lain juga akan kuat. Maklumat saya dapat, UMNO begitu konfiden mengekalkan kekuasaan di Terengganu, mereka telah memindahkan sebahagian pengundi-pengundi mereka kembali ke Selangor.

Kerana mereka tahu, hasil kerja tangan Geng Terengganu di PAS Pusat bakal memberikan laba yang cukup besar kepada UMNO dalam pilihanraya yang akan datang.

Bukankah pada 2004 sendiri kita lihat betapa kumpulan "ulama" telah memberi kemenangan yang cukup gemilang kepada UMNO dengan "Dokumen Negara Islam" mereka? Nampaknya sejarah akan berulang kembali.

Tulang Besi


UMNO Derhaka Pada Sultan Kelantan?

Posted: 07 May 2010 09:42 AM PDT

Sultan Kelantan masih waras dan sedar. Namun, UMNO dengan jelas menghalang Sultan Kelantan terbang ke Singapura untuk mendapat rawatan lanjutan terhadap penyakit beliau.

Kalau Sultan Kelantan bukan Sultan pun, UMNO tiada hak menghalang Baginda mendapat rawatan yang dikehendaki. Kehendak Sultan Kelantan untuk terbang ke Singapura adalah kehendak Tuanku. Mengapa UMNO derhaka pada titah Tuanku?

Jelas, ini suatu tindakan "Mengata Dulang Paku Serpih". Konon berdemo menentang Zaid, tapi pada waktu yang sama melakukan derhaka terang-terang kepada kebawah Duli Tuanku Sultan Kelantan.

Lagi satu yang saya hairan adalah di mana PERKASA? Mengapa PERKASA diam apabila Raja Melayu terang-terang diperlakukan seperti sampah. Ku Anis terpaksa melarikan diri kerana dikasari pihak berkuasa milik UMNO.

Inikah dia sikap parti yang mengaku memperjuangkan Melayu dan Hak Melayu? Memperlakukan Raja Melayu seperti sampah. Kedua-dua PERKASA dan UMNO adalah munafik. Konon kata berjuang Melayu, tapi boleh layan Raja Melayu seperti sampah.

Kalau Sultan Kelantan UMNO boleh layan seperti sampah, apatah lagi Raja-Raja Melayu yang lain.

Ada kawan saya kata UMNO seperti mahu menghalang Sultan Kelantan dari sembuh. UMNO seperti mahu Tuanku Sultan Kelantan mangkat kerana tidak mendapat rawatan yang diperlukan Baginda. Saya rasa ada kemungkinan juga kerana beberapa cerita yang saya tak boleh dedahkan.

Tulang Besi.


Peguam: Sultan Kelantan masih waras, sedar Mei 7, 10 3:21pm

Peguam Gobind Singh Deo, seorang daripada enam peguam yang memfailkan satu writ habeas corpus hari ini atas penahanan Sultan Kelantan Tuanku Sultan Ismail Petra, menafikan laporan media bahawa baginda dalam keadaan kurang upaya.

"Setahu kami baginda masih sedar, waras dan mengetahui apa yang berlaku," kata Gobind.

Ditanya sama ada Pemangku Raja,Tengku Muhammad Faris Petra akan dinamakan sebagai reponden, peguam kanan Raja Aziz Addruze menolaknya dan menuding tanggungjawab itu ke atas kerajaan persekutuan dan polis.

"Bagi kami, Pemangku Raja tidak relevan dalam perkara ini. Pihak yang aktif adalah polis dan kerajaan persekutuan - mereka adalah pihak yang menghalang sultan," katanya.

Peguam Param Cumaraswamy, yang juga hadir pada sidang media itu berkata kerajaan persekutuan perlu menjawab banyak soalan.

Ditanya mengapa kerajaan persekutuan menahan sultan di Hospital Universiti Sains Malaysia in Kota Bahru, Gobind berkata, "Itu, anda perlu bertanya kepada mereka.
Kekanda sedih setiap kali Sultan Kelantan kata nak balik
May 07, 2010

KUALA LUMPUR, 7 Mei — Kekanda sulong Sultan Kelantan, Tengku Merjan Sultan Yahya Petra mendakwa Sultan Ismail Petra, yang mengalami tekanan darah tinggi sebelum ini, kini berada dalam keadaan stabil dan sihat.

"Tuanku sihat, keadaannya stabil," kata Tengku Merjan.

"Tapi tekanan darahnya tak banyak beza, mungkin masih trauma dengan insiden baru-baru ini," kata beliau ketika dihubungi The Malaysian Insider hari ini.

Tengku Merjan mengesyaki kesan tekanan darah berikutan kejutan insiden penahanan kenderaan baginda oleh pasukan Unit Tindakan Khas malam Selasa lalu.

"Siapa tidak terkejut main dengan bertopeng dan bersenjata begitu, kita orang sihat begini pun boleh naik darah," katanya.

Hari ini, peguam yang mewakili Sultan Kelantan memfailkan writ habeas corpus bagi memohon kebenaran untuk membawa baginda keluar dari Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) di mana baginda menerima rawatan sejak Selasa lepas.

Dalam kejadian Selasa lalu, kenderaan membawa Sultan Kelantan bersama Raja Perempuan, Tengku Anis Tengku Abdul Hamid serta anakanda ketiganya Tengku Temenggong Tengku Muhammad Fakhry ditahan di luar Istana Mahkota dalam perjalanan menuju lapangan terbang untuk ke Singapura.

Difahamkan Sultan Kelantan ke Singapura untuk mendapatkan rawatan susulan.

Sultan Kelantan sebelum ini dirawat di Hospital Mount Elizabeth, Singapura selama sembilan bulan sebelum pulang awal Mac lalu.

Tengku Merjan mengulangi perasaan dukacitanya terhadap pasukan pengawal keselamatan yang ditugas mengawal tuanku di hospital bertindak menafikan lawatan kerabat ke atas tuanku sepanjang berada di hospital.

"Saya sendiri tak faham kenapa mereka sanggup lakukan sedemikan rupa, pertikai rawatan tuanku di Singapura hingga sanggup mencetuskan satu situasi yang boleh menimbulkan persepsi bukan-bukan masyarakat di luar sana kepada istana.

"Lepas itu nafi pula lawatan kaum kerabat tuanku sendiri, apakah halnya ini?" soalnya.

Beliau yang sebak memberitahu Sultan Ismail kerap menghubunginya minta hadir di hospital.

"Hari-hari tuanku telefon saya, tengah hari ini pun telefon minta saya pergi hospital (jumpa tuanku), namun apa boleh buat, saya tak dibenarkan masuk.

"Saya beritahu masalah itu pada tuanku, memang tuanku pun amat sedih. Saya boleh rasa suara sedih semasa bercakap, dan saya cukup sedih sekali bila setiap kali saya dengar dia cakap nak balik," katanya menahan sebak.

Sultan Kelantan masih berada di bawah kawalan perubatan HUSM.

Difahamkan HUSM masih dikawal rapi oleh anggota keselamatan, bagaimanapun jumlah kehadiran anggota polis sudah berkurangan berbanding dua hari lalu.

Ditanya perancangan untuk memindahkan Sultan Kelantan ke Hospital Kuala Lumpur (HKL), Tengku Merjan ada mendengar maklumat tersebut tetapi tidak dapat uruskan pemindahan itu memandangkan tekanan darah yang masih belum stabil.

Laporan awal semalam menyebut baginda dijangka dipindahkan ke HKL, namun ditangguh atasa alasan faktor kesihatan dan keselamatan.

Sehubungan itu Pengelola Istana Kelantan, Datuk Abdul Halim Hamad mengesahkan tuanku masih berada di HUSM.

Dalam pada itu, laporan Bernama menyebut sebuah panel dengan 10 pakar perubatan yang dilantik Kerajaan Negeri Kelantan hari ini memulakan pemeriksaan kesihatan ke atas Sultan Kelantan.

Abdul Halim berkata kesemua pakar perubatan itu tiba di sini pagi ini untuk menjalankan pemeriksaan rapi ke atas Sultan Kelantan.

Menurutnya pakar-pakar perubatan itu tiba di HUSM kira-kira 3 petang dengan menaiki kenderaan kerajaan negeri.

Bagaimanapun, Abdul Halim berkata pihaknya tidak pasti berapa lama pakar perubatan itu akan berada di HUSM.

Beliau berkata setelah siap, laporan itu akan diserahkan kepada Pemangku Raja Kelantan Tengku Muhammad Faris Petra.
Sibu in Action……

Posted: 07 May 2010 07:27 AM PDT


Umno Penderhaka Sultan, Omar Goh Pembodek Sultan

Posted: 07 May 2010 07:42 AM PDT


Oleh Anak Mami

UMNO PENDERHAKA !!!

1. Pengasas Umno, Datuk Onn Jaafar di buang daripada istana Johor pada tahun 1920 dan membawa diri ke Singapura kerana mengkritik Sultan atas isu harta dan hutang keluarga beliau.

2. Pada tahun 1974 Tan Sri Ghazali Jawi, ayah kepada Datuk Seri Tajol Rosli enggan meletak jawatan Menteri Besar Perak, walaupun perjanjian asalnya beliau hanya mahu memegang jawatan tersebut selama dua tahun sahaja. Sampai masa beliau mungkir janji menyebabkan Sultan Idris murka. Baginda bernazar tidak mahu bercukur jambang selagi Ghazali tidak mahu melepaskan jawatannya. Bukan ini derhaka namanya. Tiba-tiba sahaja Tajol Rosli berkata Umno tidak pernah derhaka. Kalau begitu apa tafsiran tindakan bapanya itu?

3. Pada tahun 1979, Menteri Besar Pahang ketika itu, Datuk Abdul Rahim Bakar berselisih faham dengan Sultan Pahang. Media pro Umno mengkritik Sultan secara terbuka.

4. Pada 1983 Umno mengurangkan kuasa YDP Agong berhubung pengisytiharan darurat. Apabila Majlis Raja-Raja Melayu menolak cadangan tersebut Umno membelasah institusi raja melalui media kawalannya.

5. Semasa Perhimpunan Agung Umno pada 1991 Sultan Kelantan dikritik secara terbuka kerana didakwa menjadi penyebab kekalahan Umno di Kelantan.

6. Dalam Perhimpunan Agung Umno itu juga perwakilan Umno meminta supaya harta raja-raja Melayu disiasat. Laporan ini disiarkan oleh utusan Malaysia pada muka surat depan. Tidakkah ini derhaka namanya?

7. Satu demonstrasi dan menghantar memorandum kepada Sultan Kelantan telah dibuat oleh pemimpin Umno Kelantan. Kenapa FRU tidak tembak gas pemedih mata serta menangkap penderhaka-penderhaka Umno?

8. Pada 18 Januari 1993 Umno membuat pindaan Perlembagaan Persekutuan yang membolehkan raja dihadapkan ke Mahkamah Khas. Apabila raja-raja Melayu meminta menangguhkan pindaan tersebut Umno melancarkan kritikan terbuka terhadap salah laku raja-raja.

9. Pada tahun yang sama juga beberapa siri rapat umum haram Umno dibuat di Alor Setar, Bagan Datoh, Seremban, Batu Pahat dan Melaka untuk menunjukkan sokongan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri (sekarang Tun) Dr Mahathir Mohamad dan mengecam raja-raja Melayu.

10. Tengku Razaleigh Hamzah dengan sinis mengatakan mana satukah yang lebih merbahaya: Pindaan 1993 atau tindakan rakyat tidak menunjukkan hormat kepada Sultan Perak pada 6 Februari 2009? Beliau tidak bersetuju dengan tindakan Karpal Singh mahu menyaman Sultan Azlan Shah tetapi beliau juga menyatakan Karpal membuat suatu perkara yang dibenarkan oleh Perlembagaan tahun 1993. Tiba-tiba sekarang Umno pula menjerit marah kepada Karpal. Sepatutnya orang Umno pun kena buat demonstrasi depan pejabat Umno kerana pemimpin merekalah yang menjatuhkan martabat raja sehingga boleh diheret ke mahkamah kata Tengku Razaleigh.

11. Peristiwa pertabalan Tengku Ibrahim Inderaputera untuk mengganti Sultan Ismail Petra pada 29 April 1993 di bawah pokok ketapang di Ketereh, Kelantan oleh Datuk Seri Annuar Musa. Kalau ini bukan sesuatu yang amat memalukan atau derhaka dan kurang ajar, apa namanya?

12. Kenyataan biadap Datuk Seri Shahidan Kassim, bekas Menteri Besar Perlis yang mengatakan beliau mempunyai bukti Sultan Kelantan sekarang tidak layak menduduki takhta.

13. Tan Sri Muhammad Muhammad Taib mendakwa Datuk Seri Mohamad Nizar Jamaluddin "derhaka". Lupakah dia siapa yang melarikan Ku Yah, puteri Sultan Selangor sampai baginda murka? Tidakkah ini perbuatan derhaka?

14. 23 daripada 24 Adun Terengganu mengugut untuk memboikot majlis angkat sumpah datuk Ahmad said selepas pilihan raya umum 2008. Mereka buat kenyataan terbuka menyanggah pihak istana dan mahu Datuk Seri Idris Jusoh sebagai Menteri Besar. Manakala penyokong Umno pula mengatakan Sultan sebagai binatang pada kain rentang. Kenapa polis menangkap mereka yang hanya berdemontrasi di hadapan istana Kuala Kangsar pada 6 Februari 2009 sahaja?

15. Datuk Seri Shahidan Kassim memboikot perlantikan Datuk Seri Dr Mohd Isa Sabu sebagai Menteri Besar Perlis, bukankah ini derhaka namanya

Tetapi bagi Omar Goh Wei Liang, sering kali memuja sultan perak bagai idola dalam hatinya, tidak tahu lah kita sama ada Omar Goh menyembah gambar sultan dengan gerahu, Walau apapun beliau membodek sultan dan menganggap dirinya adalah hamba ...

Omar Goh tidak merasai terama yang dipermaisuri yang berhak memegang title the First Lady of Malaysia telah dirompak oleh Rosmah Mansor. Omar Goh juga merasai dirinya serba salah, dimana aunty angkatnya Rosmah Mansor mengambil alih The First Lady of Malaysia. Namu kita nampak Malaysia telah tukar jadi negara republik, dan hak keistimewaan kerabat raja telah dirampas di depan rakyat, tapi sayangnya Omar Goh buat bodoh tanpa memberikan apa komen ... kakakak... Bodoh sombong lah Omar Goh eh.............


Aminulrasyid Amzah's Death - Make the truth public

Posted: 07 May 2010 07:38 AM PDT

By Pakac Luteb

There is only 1 version of the shooting of a teenage boy by police in
Shah Alam, the correct and true version.

However, there are multiple versions in the media.

Only 1 media version (or none) is the true and correct version.

The difficulty is in learning the true facts of the case.

Fortunately there was a civilian witness, a friend of the victim who
was in the car during the shooting.

Hopefully a proper enquiry will be done and the truth made public.

One clinical psychologist, i think his name is Teoh, came out in
defence of the police.

He said the police were unable to see who they were shooting at.

The police have no bloody business shooting blindly at people!

One other account of the case says the boy was shot in the face at
close range, so close there was gunpowder on his face.

If he was shot at such close range, how is it the police were not
fully aware of who they are shooting?

The police serve the public and the public pays their salaries.

For the benefit of all Malaysians, civilians and the portion of the
police force who are caring and hard working, the truth of the case
must be made public.


Sexy Ministers

Posted: 07 May 2010 07:32 AM PDT

Contributed by Krishna Singh

I got this in my email. All I can say " OH MY GOD"

Regards
Krishna

Just to test your memory on Malaysian politicians ? ....and what happened to them ? .........NOTHING!!!!

A.. The Chief Editor of a mainstream Malay newspaper who had an affair with a young girl while his wife lay paralysed in bed?

b.. The Chief Minister who eloped to Thailand to secretly marry his second wife?

c.. The Federal Minister who was caught with a female artiste in a Port Dickson hotel room?

D.. The Federal Minister whose brother was arrested for drug trafficking?

e.. The Federal Minister who had an affair with someone else's wife that eventually resulted in a broken marriage?

f.. The Chief Minister who had an affair with someone else's wife that eventually resulted in a broken marriage?

g.. The Chief Minister who had an affair with an under-aged girl which resulted in an illegitimate child?

h.. The Chief Minister who had an affair with a girl who eventually gave birth to an illegitimate child?

I.. The Chief Minister who kept an under-aged mistress at a condominium in Kuala Lumpur ?

j.. The religious leader who had an illicit affair and who is now holding a prominent position in a very important government religious body like the National Fatwa Council?

K.. The Chief Minister who had an affair with his sister-in-law who gave birth to an illegitimate child?

Answers: -

1. A Chief Editor of a mainstream newspaper who had an affair with a young girl while his wife lay paralysed in bed – Zam himself.

2. A Chief Minister who eloped to Thailand to secretly marry his second wife – Muhammad Mohd Taib (then Chief Minister of Selangor).

3. A Federal Minister who was caught with a female artiste in a Port Dickson hotel room – Najib Tun Razak (Defence Minister) and Ziana Zain.

4. A Federal Minister whose brother was arrested for drug trafficking – Muhyiddin Yassin.

5. A Federal Minister who had an affair with someone else's wife that eventually resulted in a broken marriage – Ruhaini Ahmad.

6. A Chief Minister who had an affair with someone else's wife that eventually resulted in a broken marriage – Muhammad Mohd Taib.

7. A Chief Minister who had an affair with an under-aged girl – Rahim Tambi Chik (then Melaka Chief Minister).

8. A Chief Minister who had an affair with a girl who eventually gave birth to an illegitimate child – Shahidan Kassim (Perlis Chief Minister).

9. A Chief Minister who kept an under-aged mistress at a condominium in Kuala Lumpur – Shahidan Kassim.

10. A religious leader who had an illicit affair and who is now holding a prominent position in a very important government religious body - Ismail Ibrahim of the National Fatwah Council.

11. A Chief Minister who had an affair with his sister-in-law who gave birth to an illegitimate child – Abu Hassan Omar (then Selangor Chief Minister).


Sultan's lawyers file habeas corpus application

Posted: 07 May 2010 05:31 AM PDT

The case involving the ailing Sultan of Kelantan, Sultan Tuanku Ismail Petra, is getting stranger by the day. The sultan is allegedly being held against his will in the royal ward of the Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) in Kubang Kerian, Kelantan. The sultan's lawyers, who were not allowed to visit the sultan on Wednesday, has filed a habeas corpus writ seeking the "release" of Sultan Ismail Petra.
Views: 314
0 ratings
Time: 02:18 More in News & Politics


Proof of the success of the Opposition's HATE CAMPAIGN against the Police

Posted: 07 May 2010 05:33 AM PDT


VIDEO COURTESY OF MAHAGURU 58

Corporal Khalid was injured after he was rammed down while on duty..

he was writhing in pain on the road  for ONE HOUR but no one helped him

I believe this is the direct result of the Opposition badmouthing the police every day

 he has been in a catatonic state since and his family is in dire straits....


Corporal Khalid's wife, Satona can be contacted at 014-223 5120

Their address is :

No. 111, Blok 9, Jalan AU 1A/1, Taman Keramat, 54200, Kuala Lumpur.

If you want to donate to them, Corporal Khaldi Che Ro's account number are as follows :
Akaun Maybank : 1621-8839-5589
Akaun BSN : 1415-7298-8710-4416


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tuan Guru Lah to give a talk on Nik Aziz the Wahabbi

Posted: 07 May 2010 11:59 AM PDT

These are not my words but rather the uttering of someone far more respected for his knowledge of Islam, Tuan Guru Lah, a religious school master who is clearly unimpressed with both Nik Aziz's credentials and curretn dogma.

If this banner is anything to go by, he clearly thinks that Nik Aziz is a Wahabbi and is of the opinion that PAS's spiritual leader are leading the Malays astray...

being called a Wahabbi is the worst insult for a Muslim, let a lone someone who claims to be a spiritual leader.

Wahabbism, named after Muhammad Abdul Wahab, an arrogant middle eastern scholar of questionable repute whose  claim to fame is his lack of respect for Prophet Muhammad S.A.W.

He told his people that his walking stick is more useful than the Prophet because the Prophet is dead and he can still lean on his walking stick... this breathless lack of understanding of creation has been taken as the fundamentalist stance of the Wahabbi...

The Wahabbis are deathly afraid of Muslims worshiping the Prophet, a misplaced fear that Islam would turn into another Prophet worshiping faith like Christianity...

The curse of Wahabbism was predicted by the Prophet when he spoke of the two horns of Najd. this famous Hadis is also narrated by Bukhari so it is not something to be brushed aside...


Kelantan klowns & kerfuffle - kenapa Ku-Li Klosemouth?

Posted: 07 May 2010 03:57 AM PDT

While the royal circus is going on Kelantan, most noticeable has been the deafening silence of Tengku Razaleigh, royal uncle.

Apa macam yang mulia? Contemplating your navel?


I despair of Koh TK

Posted: 07 May 2010 03:46 AM PDT

When I read The Malaysian Insider's Tsu Koon slams Azhar, Guan Eng I thought to myself: Wah, Ah Koon has finally found his balls to criticise an UMNO man, but [sob] alas, he was actually defending the subversive demagogue.

Note what has been reported by The Malaysian Insider:

The senator [that's Ah Koon, an unelected unrepresentative UMNO underling who swore before the March 2008 election he won't go into parliament or government through the backdoor] said that while Azhar had wanted to defend Barisan Nasional (BN) and Umno against attacks by Pakatan Rakyat leaders in the state assembly, he …"

Then …

"He has thus opened himself to further attacks by the opposing side, ..."…

"Although he may have genuine concerns about potential adverse reactions from the Malays and Umno members towards DAP's repeated provocation, …"
.
But Koh said a telephone conversation with Azhar yesterday saw the Umno man defending himself, saying that he had made the statement under "serious provocation" by Lim and that the alleged agitation was made "with racial undertones".

Koh hit out at Lim and the DAP leaders for their repeated "harsh, crude attacks and allegations against the BN federal leadership and agencies on every matter."

Cheh … ptui! Just like still an UMNO lapdog!


Teen shooting: Panel finds 'inconsistencies'

Posted: 07 May 2010 02:19 AM PDT

The panel set up to oversee the police probe into the shooting of 14-year-old Aminulrasyid Amzah has noted that there are "inconsistencies" in the case which require further probing. "From the briefing by the police we find several inconsistencies between the evidence and witness (statements)," said Deputy Home Minister and panel chief Abu Seman Yusop at the press conference at Putrajaya today. He, however, refused to elaborate on the matter.
Views: 5
0 ratings
Time: 06:38 More in News & Politics


Fantastic Funny

Posted: 07 May 2010 02:37 AM PDT

The Proton Exora

For years now we have all joked about what crappy cars they make. Now, PROTON have also proven that they have a crappy sense of humour. In Page 13 of the street version of The Sun (which I would have scanned for you if my crappy Epson CX3500 hadn't died on me) there is a full-paged advertisment for Proton's EXORA. The headline reads.........

"The kids were about to terrorize me. But thankfully this time I was prepared. I came armed with an Exora."

A wonderfully creative headline don't you think given the current times? Good laugh? Have a great weekend folks!

NIAMAH!!!


Azhar to privileges committee for May 13 threat

Posted: 07 May 2010 01:33 AM PDT

Pandemonium erupted in the Penang state legislative assembly today when opposition leader Azhar Ibrahim warned that there would be a repeat of the May 13 riots if the people lose confidence in the authorities. Commenting on the public criticism over the police shooting of teenager Aminulrasyid Amzah, Azhar (right) said that the army can take over from the police if the later does not enjoy public support. He lambasted Chief Minister Lim Guan Eng's constant criticism of Umno, which has three million members, for being corrupt. Azhar also accused Lim of being anti-Malay and anti-Islamic for his attacks against Umno and Prime Minister Najib Razak. Full story here: www.malaysiakini.com Longer version here: www.malaysiakini.tv
Views: 525
3 ratings
Time: 03:39 More in News & Politics


P212 “Handicap Odds For Sibu”

Posted: 07 May 2010 02:14 AM PDT

azlanHere We go! Here We go! Here We go!

These Familiar football chants from the terraces of any football matches has certainly caught on with the World Cup fever in June. Legalise Football betting in Malaysia Wow! That will hit many other punters instead of curbing syndicated betting crime.

But before that there is the Sibu P212 by elections where a lot of $$$$$$ will be exchanged especially in determining the result of the polls.If we can legalise football betting why not election betting..? In actual fact any form of betting is a Disruption and Contamination to the Flow of Nature

This statement by Sibu District Police Chief ACP Shafie Ismail,"We are doing this because we want to ensure that the by election is crime free" when the Headlines appeared in teh STAR Sarawak edition "BETTORS BEWARE"

Natasha and Joey of  audie61 made a few phone calls to certain known sources who has links to the underworld betting syndicates and the word is that the bookies are ready to accept bets and even before nomination which is tomorrow 8th May 2010 the odds are already known.

Its BN giving 2000 headstart with those taking DAP/PR winning 85 cents. Taking BN will receive full $ and loses will be at 95cents. In the report published on May4th in the Star a team of CID officers had been deployed to Sibu for the byelection to keep an eye for such activities as they are also linked to gangsterism.CID officers are also working together with Special branch to gather information on such activities.

Both SUPP and DAP condemn election betting but both want to see more done by the police to ensure a good clean fight. In 1982 it was believed that the former SUPP President  Wong Soon Kai losts the elections in Sibu due to massive betting and odds offered which resulted in the end of his political career. 

So are we legalising ELECTION betting ….???What should follow the Cabinet Reshuffle

Posted: 07 May 2010 05:02 AM PDT

If the names like Ezam, Khairy, Mukhriz and Razali Ibrahim are among the new faces in the new facet of Najib's team, who are the potential retirees?

To retire a Cabinet member is just as hard as to promote or to bring in new names for the shuffling exercise. Certainly PM Najib has to take in a lot of pain in considering who should be dropped. It is certainly not as simple as ABC.

Before we go further let us ascertain the basis of considerations which Najib would look upon based on the current political facade and frontage.

If his personal political consideration is the priority, than he should be taking only his 'boys' who are currently deputy Ministers and some from the current MPs who are his definite staunch followers.

OR he may take others who are not even Members of Parliament by appointing them to the Senate as qualifier for an appointment to the Cabinet.

These 'boys' and his die-hards would replace the current Ministers who are just parasites who are not having the support from the delegates to help out the PM to secure wide support from party members and delegates.

That is why many people are now betting on Razali Ibrahim who secured an all round support from the youth in the UMNO youth general assembly.

Razali would befit in the Youth and Sport Ministry to replace Ahmad Shabery Cheek who is not Najib's original die-hard as he is more of Pak Lah's staunch and ardent follower.

Shabery used to pledge for an undivided support for Pak Lah and prepared to do the combating job for the retired PM in the event of any challenge put up against him (Pak Lah).

Shabery is rumored to be dropped since he did not secure a strong support in the last party election as he was just 2 positions away from the Azeez Rahim who managed to scrape through the 25th position in election of the Supreme Council.

It is also a talk of the town that Rais Yatim will be another name tipped to be dropped but the reason for his delisting is just a normal and simple reasoning; he has been in the Cabinet far too long and has been overstaying which hampers another leader to rise.

If I were to be Rais Yatim I shall volunteer to call it day and leave in retirement after decades being a Cabinet Member and he can do some other jobs for the government if he is not used to stay at home.

I am dead sure that Masnah can be a perfect retiring partner; they are well off in live and they can live joyously with what they have earned all these decades. AND again Rais too did not show that he has good national ground support as he lost in all attempts to be the V/P of the party.

What made him stay all these years was because of his capability in managing any Ministry given to him and being able to amuse all PMs, all the years and decades. That is his real unmatched 'specialty'.

Nazri is another favorite name to be dropped as he is more of a liability to the government and party with his remarks on issue done without even slight decorum.

Public perception on him is very bad and he can be a real and solid baggage Najib has to bear if he is still in the Cabinet. He is not the material to project truthfulness for the government.

He should be following the footstep of Jamaluddin Jarjis who now takes up a Diplomatic position in Washington. JJ had that same image that goes with Nazri today.

There are a few more names said to be dropped but that is not the main reason why I am writing this issue today.

There are 2 serious issues that PM Najib has to think with seriousness.

Exercising major reshuffle is the best thing he can do to prove that he is serious in trying to go for change. As everyone knows the Cabinet image of the day is not up to the expectation for a serious administration.

It is hard to admit that the image of current Cabinet line up is synonymous to corruption, misuse of power, weak and the ministers are not trusted and respected by the public.

In short the whole system in the government is look upon and perceived to be a scandalous system and the corrosion of democratic institution is too noticeable.

The silence majority does not trust Judiciary, Police, the legal institutions and the implementers and it is a very serious issue that needs serious and immediate attention of the leadership who can really comprehend the issues up to the nucleus.

The real issue is the PUBLIC CONFIDENCE in the administrations which have not yet recovered. As long as the Judiciary, the Police and the Legal institution as well as the corruption agency MACC are not settled with the public we are not going to see the changes of public opinion on the administration.

In other words, having massive reshuffle does not change anything if the implementers of Law and order are not going for massive shuffling and reshuffling..

The new Ministers should be told and be made to understand that a Minister's job is to oversea that all policies set by the law-makers and politicians are implemented in proper and appropriate manner.

Ministers must be made known that they are not there to create and issue projects for their cronies and their 'soldiers' and not to collaborate with the implementers to corrupt and be corrupted.

This is the real and actual issue that to be attended to seriously with all the will and sincere effort.

Does Najib have the will and courage to deal with these rotten issues? In the first place does Najib is an automatic qualifier to deal with these issues?

Can Najib with his personal potency tell the IGP or the Attorney General, 'Now you retire or you will be fired". Can DS Najib do that at least?

Can Najib tell these important heads of the democratic institution, "Please go, I want my administration to be as clean as I am!"

OR at least he makes pretty sure that the 18 high profile cases which have been hanging for already 5 years now to be brought in the open for the public.

Until Najib can say that, we have no hope for a change and zero chance for transformation that we want to observe.

If he is not able to do that it will be a great disappointment for the rakyat. Let us hear no more blame on the people and the opposition parties as from now on.


Thanks…………………………………………….Aspan Alias


Why Jesus’ Healing of the Paralytic is A Declaration of Divinity

Posted: 06 May 2010 10:04 PM PDT

When Jesus saw their faith, he said to the paralytic, "Son, your sins are forgiven."

Now some teachers of the law were sitting there, thinking to themselves, "Why does this fellow talk like that? He's blaspheming! Who can forgive sins but God alone?" – Mark 2:5-7

Notice that the charge is blasphemy. Why is this so?

Let's say I steal from my brother. He can forgive me for stealing. But can he forgive the sin itself? When I stole from my brother, I rebelled against God's commandment not to steal (Exodus 20:15). Therefore my sin is against God, so only God can choose whether to forgive my sin of stealing.

Or put it this way…

I am Scott. If you sin against Scott, I can forgive those sins against me. Michelle Malkin cannot forgive those sins against me, because she is not Scott. Only I am Scott – only I can forgive sins against me.

Mel Gibson is Mel Gibson. If I sin against Mel Gibson, he can forgive those sins against him. Danny Glover cannot forgive those sins against Mel Gibson, because he is not Mel Gibson. Only Mel Gibson is Mel Gibson – only he can forgive sins against Mel Gibson.

Follow the logic so far? Good.

But if you sin against God, who can forgive that sin except God Himself? So by forgiving the paralytics's sins – sins against God – Jesus was showing that Jesus is God.

So here we go once more…

God is God. If a paralytics sins against God, God can forgive those sins against Him. You or I or Mel Gibson cannot forgive those sins against God, because we are not God. Only God is God – only He can forgive sins against Him. But Jesus could forgive sins against God… So that means Jesus is God.

Do you follow the logic? The teachers of the law could, which is why they immediately accused Jesus of blasphemy – for equating Himself to God!

And yes, the paralytic's sins were forgiven…

But that you may know that the Son of Man has authority on earth to forgive sins . . . ." He said to the paralytic, "I tell you, get up, take your mat and go home." He got up, took his mat and walked out in full view of them all. – Mark 2:10-11

PS. Note too Jesus calls Himself the Son of Man, another declaration of deity – see Daniel 7:13-14 for why, and Matthew 26:63-66 for where Jesus uses the same language as found in Daniel and the High Priest immediately realizes the declaration of deity ("He has spoken blasphemy!").Ten Reasons Why Benitez MUST Leave Liverpool.

Posted: 06 May 2010 10:28 PM PDT

As rumours continue to circle that Rafa Benitez could exit Anfield by the end of the week, more reports on Friday suggest that he is set to snub Juventus and remain at Liverpool - but outlined below are 10 reasons why Rafa Benitez MUST leave Liverpool, and why he should do it now!

10. Poor man management

There is a line in Steven Gerrard's autobiography that tells of when Liverpool won the FA Cup in 2006.

The win, where Liverpool came from two goals down to level and then beat West Ham on penalties, has since become known as the one of the greatest FA Cup finals in history. In the book, the talismanic skipper wrote that even though he had almost single handily lifted his side out of what could have been a humiliating defeat - there was no scenes of rapturous joy from Benitez.

"After the FA Cup final, Liverpool threw a party for the players and families, and Rafa was there," Gerrard wrote. "I wandered across to him, buzzing with our victory. As I walked towards him, my mind was full of one hope. Go on, just say it, Rafa. Just say, 'Well done, Stevie.' For once. Would he? No chance!"

This, of course, is just one of many examples of where Benitez has fallen down in the man management stakes, and how he can make players who come to Liverpool because they want to feel the pride of having that LiverBird upon their chest, hang their heads and not want to play at all.

Another, is how the boss alienated Spanish midfield ace Xabi Alonso by refusing to let him miss a Champions League clash to attended the birth of his first child, the second was when he tried to sell him to Juventus all while openly courting Gareth Barry as his replacement.

The result - as is now well known - is that Alonso buggered off to Real Madrid at the first opportunity, leaving a gapping hole in Liverpool's midfield that is still yet to be filled.

9. Rubbish transfer dealings

For all the whining about the lack of money being pumped into Liverpool from their clueless owners (and yes, the whiners are right) there is just a much whining going on about Rafa Benitez's transfer dealings.

Yes, with the estimated 220 million pounds he has had to spend during his six-year tenure at the club, Benitez may have brought in the likes of world class striker Fernando Torres, Javier Mascherano, Xabi Alonso and shot-stopper Pepe Reina.

But for every Torres, there has been a Nunez, a Dossena, for every Mascherano there has been a Palletta, a Voronin, and for every Reina there has been a Lucas and a Leto.

These of course are the names of players that no one can, or even cares, to remember. But what about the acquisition and subsequent treatment of Robbie Keane, who was brought for 19 million and then sold back to Spurs for three million less than six months later, not to mention buying a 17.1 million pound injured midfielder for a position that needs to be filled at the beginning of the season, and then giving said player just three starts, so that his confidence is so low, there is no wonder the fans never got to sing their "Aqua, Aquilani" song.

Rumours now suggest that after just one season at Anfield, Aquilani will be heading back to Serie A for considerably less than what Benitez paid for him - no doubt.

8. Rotation, rotation, rotation

In the 09/10 season Benitez may have somewhat curbed his urge to rotate.

But Benitez's previous rotation policy, where he made numerous changes to his side, regardless of the previous result or players' performance, was the bane of every fan's existence. Liverpool fans, as is well known, want to win the Premier League, but in 2007, when his rotation was at its height, Benitez would always have one eye on Europe.

This meant that it wasn't often the same starting XI would line-up - and when they did, it was like XI strangers taking to the pitch.

In the 08/09 season, where Liverpool came ever so close to taking out English footballs most coveted prize, it was Benitez' inane rotation that saw matches with 'lesser' teams like Hull, West Ham and Fulham ending in draws leading to Liverpool, who lost just two games all season, missing out on the title to Manchester United.

7. Youth development

There is always a danger when you get a foreign manager in an English club that the youth system will suffer.

Foreign managers, after all, come in with their slick dress sense and funny accents, and with the cash being splashed they don't often have to think about home-grown youth talent development.

Unfortunately, this is now being seen at Liverpool, and is sure to be another of Benitez's lasting legacies.

Once prized for their youth development under Liverpool legend Stevie Heighway, as things stand it is very hard to see where the next Gerrard or Carragher will come from, because if a 17 million pound Italian can't get a game, what hope does a fresh-faced teen coming up the Melwood ranks have?

In the past Benitez was quoted as saying: "Academies do not produce too many in England, home-grown players tend to play in the lower divisions because they may not be good enough for the very top."

But there is also the argument that for every Plessis brought to Anfield, there is a Jay Spearing, or Martin Kelly waiting the in wings, and for every 10 million spent on a Lucas there is a 2 million pound Ryan Shawcross prime for picking in the Championship.

In 2009 Liverpool brought back 'King' Kenny Dalglish to take up a senior role in youth development at the club's academy, but it could be too little, too late to fix the damage that has already been done.

6. Politics

Some say that a bit of banter is good for the soul, but never before has Liverpool FC aired their dirty laundry for all the world to see quite like they have while under the guidance of Rafa Benitez.

From his well documented five minute "rant" at Alex Ferguson in January 2009 where he talked about "facts", one of which being that United were "nervous" because Liverpool were at the top of the table.

But instead of making Liverpool look like true unshakable title contenders, what the infamous spiel actually did was hand advantage back to the King of Mind Games - Rafa looked like he was losing the plot and Liverpool lost their grip on the title race by drawing with Stoke.

The other was his criticism of Rick Parry, who he blamed for his terrible transfer decisions, and numerous other woes and then subsequently forced out of Anfield, not to mention his bust-up with Stevie Heighway over the club's youth policy. His open, albeit well-founded, jibes at the club's American owners has also come under intense scrutiny.

In some respects Benitez has been right not to bow to the whims and wants of the clueless Gillett and Hicks, but it is the way in which the club's affairs have been aired that has made for quite uncomfortable viewing over the last few years, and this, as any fan will tell you is not the Liverpool way.

5. Stubbornness

Look up stubbornness in the dictionary and you'd be surprised not to see a picture of Rafa Benitez.

Never has a manager been quite as bizarrely cantankerous as the Spaniard.

Indeed, what other manager would wait until after the 60th minute to make a substitution when they might have needed one in the 51st? What other manager would insist on playing players out of position when they are clearly uncomfortable in doing so?

What other manager would take their best players and/or goalscorers off the pitch (after the 60th minute) and bring on 3rd division quality in a game they desperately need to win?

What other manager would be so cautious with a player that they would leave him sitting on the bench for half a season when you need him on the pitch NOW? What other manager would insist on continuing with zonal marking, despite his side being totally exposed in defence and leaking in goals, or beach balls, as the case may be?

The answer? None and especially no manager that would have any realistic chance of winning the Premier League.

4. Zonal marking

Rafa Benitez, as has become clear over the last six years, is a man obsessed.

He is obsessed with statistics, viciously scribbling line after line in his trusty notebook; he is also obsessed with zonal marking. Why else would he employ such a misguided tactic to the detriment of his side?

And for a man who is obsessed with "facts" it is quite interesting that the "fact" is zonal marking has seen his side let in far too many goals, far too often, especially this season where they have lost 11 league games so far.

There is a reason few managers used zonal marking, is because it is a dangerous game to play.

But of course Benitez is far too stubborn to change his ways. Because, as with many things in Rafa Benitez's world, it's his way, or the highway.

3. Goatee

When Rafa Benitez arrived at Liverpool in the 04/05 season, he came clean shaven and jolly faced, bringing with him an air of optimism to a club that was in desperate need of rejuvenation.

Who can forget those images of Benitez, smiling on the touch line after Liverpool lifted the Champions League trophy for the fifth time?

For a year Benitez carried on sans-facial hair, and Liverpool went on to win the FA Cup in 2006 in emphatic fashion, so imagine our surprise when Benitez's new face was unveiled alongside Fernando Torres in the summer of 2007.

It is a well know-fact (well, superstition, really) that no manager with facial hair has ever won the Premier League, and since Benitez decided to have a Craig David-inspired middle-aged crisis, Liverpool has won nothing.

2. Losing the dressing room

In the past few weeks it has become clear that while losing more than half his once fiercely loyal fan base, Rafa Benitez has perhaps lost something much more important, and that is the dressing room.

This, along with his poor man management, is akin to managerial suicide, because if you lose the dressing room, what have you got?

During the last season Liverpool have played uncomfortable, unimaginative and negative football with players who look tired, heartless, and lacking in pride while playing for this once feared and respected club.

And while people may point to the fact that Gerrard and Torres have been out of form for much of the season, both of them look like the wish they wish they were anywhere but Anfield.

1. If you love something, set it free

For months now, Rafa Benitez has claimed that he is clinging onto his job at Liverpool because of the fans.

Obviously this is a load of rubbish as the majority of fans would rather see Sammy Lee at the helm than go through another season of hell under the Spaniard.

For far too long now Benitez has lived off the "Miracle of Istanbul", that magical night in May where he restored European glory to the club, a fact that has kept him in a job for longer than he should ever have been.

Liverpool fans will never, ever forget what he did for the club in the early days of his reign, but, we also know that rather than staying at Anfield for the love of the club, this is now about his refusal to let go and, or course, money.

But if Rafa Benitez really loved Liverpool like he claims he does, he would do the right thing and walk away. Because as the old saying goes, if you really love something - set it free.Courtesy of TVNZ


No comments: